Tel.: 054 44 00 13
Contacteer ons
Extra large gezelschapspelen huren betekent extra veel  plezier!

Zin om uw feestje op te leuken met een reuze jenga of mikado? SPRING en ZO heeft alles in huis!

Bent u op zoek naar gepaste kinderanimatie voor uw evenement of feest? Dan kan u in Lierde, in regio Geraardsbergen, altijd terecht bij SPRING en ZO. Wij zijn uw partner voor attractieverhuur waar zowel kleine als grote kinderen veel plezier aan zullen beleven.

Wij leveren kwalitatieve springkastelen, maar ook reuze gezelschapspelen zoals 4 op een rij, domino, een sjoelbak, jenga en mikado. Kortom: alles voor een fun feestje!

Spanning verzekerd wanneer verschillende teams het tegen elkaar opnemen tijdens een spelletje jenga of mikado: wie houdt de stapel stabiel en wie zorgt ervoor dat alles instort? Laat u keer op keer verrassen!

XL Jenga huurt u voor 15 euro/dag of 25 euro/ weekend. Reuze mikado voor 10 euro/dag of 17 euro/weekend. Breidt het speelplezier uit en kies voor een match van diverse reuze gezelschapspelen!

Pakket spelen: alle 5 voor 1 dag =  INCL BTW 50 euro

Pakket spelen: alle 5 voor 1 weekend = INCL BTW 80 euro

Hoe kan u een extra large spel huren bij SPRING en ZO?

U kan ons contacteren via mail of ons opbellen na 17 uur. Wanneer u het voorschot heeft betaald, is uw reservatie definitief.

Levering, plaatsing en ophaling binnen een straal van 20 km rond Lierde, in de regio Geraardsbergen, is altijd gratis (enkel voor springkastelen en spelletjespakket).

Twijfel niet, maar contacteer ons vandaag nog voor attractieverhuur van de bovenste plank!

Contacteer ons!054 44 00 13