Tel.: 054 44 00 13
Contacteer ons
Reuze dominostenen voor reuzegroot spelplezier!

Attractieverhuur SPRING en ZO verrast u met XL domino fun

Met de reuzegrote dominoblokken van SPRING en ZO kan u het klassieke dominospel alleen of met twee spelen, maar wordt het ook mogelijk om in team aan de slag te gaan. Elk familiefeest of bedrijfsfeest wordt in één klap zoveel keer leuker met reuze domino!

Speel XL domino binnen of op het gras en daag elkaar uit voor een spannend duel. Bij SPRING en ZO uit Lierde, Geraardsbergen, kan u dit reuze gezelschapspel al huren voor 10 euro/dag en 17 euro/weekend.

Bovendien garandeert ons attractieverhuurbedrijf u niet alleen kwaliteitsvolle spelen, maar ook een piekfijne service.

Hoe gaat de plaatsing in zijn werk?

Wij plaatsen de reuze domino en andere extra large gezelschapspelletjes altijd op een afgesproken tijdstip en halen ze ook weer op wanneer het u past. We plaatsen ze op een egale ondergrond en controleren zowel bij plaatsing als ophaling de volledigheid van elk spel. De spelletjes worden geleverd met spelregels.

Wist u dat leveren en ophalen gratis is in een straal van 20 kilometer rond Lierde in de regio Geraardsbergen (enkel voor springkastelen en spelletjespakket)? Aarzel niet om ons snel te contacteren! Bel ons. Wij helpen u graag voort.

Onze supersize speelgoedblokken betekenen dolle pret voor alle kids!

Ook voor het huren van reuze blokken kan u rekenen op SPRING en ZO

Kinderen zijn uren zoet met de reuzebrikkies van SPRING en ZO uit Lierde in de regio Geraardsbergen. Extra grote blokken voor extra veel bouwplezier! De perfecte kinderanimatie wanneer u een evenement of feestje organiseert dus.

Onze reuze blokken zijn 26x13x8 cm groot. Kids zullen hun ogen uitkijken en kunnen naar hartelust beginnen bouwen.

Wil u de XL bouwstenen één dag huren? Dan kost dit 10 euro/dag. Voor een weekend betaalt u 17 euro/dag.

Naast reuze blokken verhuren wij tal van andere attracties zoals springkastelen en reuze gezelschapspelen waaronder 4 op een rij, domino, jenga, mikado en een sjoelbak.

Een persoonlijke service is slechts één van onze troeven!

Waarom kiezen voor  SPRING en ZO uit Lierde, in de regio Geraardsbergen, wanneer u op zoek bent naar een attractieverhuurbedrijf? Wij zetten onze troeven graag voor u op een rij:

  •  Nette verzorgde en onderhouden producten
  • Permanente telefonische bereikbaarheid tijdens de huurperiode indien er zich problemen zouden voordoen
  •  Gratis levering, plaatsing en ophaling binnen een straal van 20km (enkel voor springkastelen en spelletjespakket)
  •  Op maat van de klant
  •  Springkastelen: slecht weer garantie + handige schoentjesmand

U kan ons steeds telefonisch contacteren na 17 uur of u kan ons ook een e-mail sturen. Uw reservatie is steeds definitief nadat u een voorschot gestort heeft. Graag tot binnenkort!

Contacteer ons!054 44 00 13