Tel.: 054 44 00 13
Contacteer ons
Klaar voor een spel giant vier op een rij? Attractieverhuur SPRING en ZO zorgt ervoor!

Reuze 4 op een rij betekent spelplezier voor klein en groot

Iedereen zal in een rij staan voor ons groot 4 op een rij spel! Het klassieke gezelschapspel, maar dan in een versie groter dan 1 meter, betekent pure fun voor groot en klein. Wie kan als eerste vier schijfjes van dezelfde kleur op één rij vormen? Reuze 4 op een rij is altijd even spannend!

In en rond Lierde in de regio Geraardsbergen kan u beroep doen op attractieverhuur SPRING en ZO voor het huren van reuze gezelschapspelen. Piekfijne spelletjes en een correcte service zorgen ervoor dat u elk evenement zonder zorgen kan inzetten. Wil u de grote 4 op een rij één dag huren? Dan betaalt u 15 euro. Voor een weekend bedraagt de prijs 25 euro.

Gratis levering

Indien wij moeten leveren in een straal van 20 kilometer rond Lierde, in de regio Geraardsbergen, geniet u van gratis levering, plaatsing en ophaling (enkel voor springkastelen en spelletjespakket). Dit geldt zowel voor onze extra large spelen als voor onze springkastelen.  Woont u wat verder? Dan draagt u slechts 50 cent/ kilometer bij.

Wij leveren al onze attracties steeds wanneer het u past. Wij respecteren het afgesproken uur van levering en ophaling. Tijdens de huurperiode staan zijn wij telefonisch altijd bereikbaar voor eventuele dringende vragen.

Begint het ineens te regenen? Geen probleem, dan plaatsen we de reuze 4 op een rij of onze andere XL gezelschapspelen gewoon binnen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar een expert in attractieverhuur waar niet alleen kwaliteit, maar ook service enorm belangrijk is. Bel ons op !

Contacteer ons!054 44 00 13